FORSIDE    MS AMELIA    BESTILLING    DELTAGERE    GRUPPELEDER

Hotellskip i særegen klasse

 

 

MS AMELIA er én av elvens flotteste hotellskip. Skipet ble bygget i 2010 og er et av de største på Rhinen, med sin maksimale tilatte lengde på 130 meter er den litt av et skue. Komfertable brede senger, hyggelige bad romslig plass, store vinduer og pent og moderne innredet.


MS Amelia har to restauranter som tilbyr fleksibilitet og valg mellom buffet og à la carte. Videre tilbys et trenings- og velvære avdeling med det nyeste utstyret. Andre steder ombord tilbyr MS Amelia en salong med bar og dansegulv, en komfortabel Bistro med terrasse, et Internett-hjørne, et romslig sol-terrasse med boblebad, solsenger, en putting green og shufflebrett.
 

Skipet har meget attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Frankfurt.
 

MS Amelia er det andre skipet av den nye generasjonen. Som sitt søsterskip - MS Alina - MS Amelia revolusjonerer elvecruisebransjen - både når det gjelder størrelse og konsept.

 

Rom

 

Alle de 108 hyttene er utadvendte, med panoramavinduer eller franske balkonger. Det toppmoderne utstyret i kombinasjon med moderne design skaper en unik atmosfære ombord i båten.

Alle hyttene er fullt utstyrte, med flatskjerm-TV, radio, minibar, safe, hårføner, air condition, dusj og toalett.